Day: 21 Prill, 2020

JANË REGJISTRUAR 7 RASTE TË REJA ME COVID -19 NUMRI I PËRGJITHSHËM I RASTEVE TË DIAGNOSTIKUARA ËSHTË 1231, TË RIKUPERUAR 24 PACIENTË-NDËRROI JETË 1 PACIENTË

Ministria e Shëndetësisë informon se sot Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 24 pacientë të rikuperuar që ishin në mjekim shtëpiak. Pacientët e rikuperuar janë regjistruar në: Shkup – 4, Dibër – 4, Strumicë – 1, Kumanovë – 1, Shtip – 3, Prilep – 3, Koçanë – 5 dhe Tetovë – 3. Gjatë 24 orëve të […]