Day: 13 Maj, 2020

MILOSHEV: MASAT PËR MENAXHIMIN ME KORONAVIRUSIN DHAN REZULTATE POZITIVE

Sekretari i Shtetëror në Ministrinë e Shëndetësisë, Dr. Vladimir Miloshev mori pjesë në një video-konferencë ndërkombëtare për shkëmbimin e masave për parandalimin dhe kontrollin, si dhe shkëmbimin e përvojave dhe sfidave në diagnostikimin dhe trajtimin, ekuilibrin midis aktivitetit normal ekonomik dhe shoqëror, dhe nevojave të kontrollit epidemiologjik, të lidhura me koronavirusin në të gjithë botën. […]

SOT JANË KONFIRMUAR 20 RASTE TË REJA TË COVID-19, NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARËVE ËSHTË 1694,3 PACIENTË NDËRUAN JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se sot Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 24 pacientë të rikuperuar në: Shkup-12,Prilep-7,Tetovë-3,Kavadar-1 dhe Pehçevë-1. Ndëruan jetë 3 pacientë.Në Klinikën për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile në Shkup ndërroi jetë një paciente 59-vjeçare nga Prilepi, e hospitalizuar më 7 maj . Në spitalin e Velesit ndërroi jetë një pacientë 76 vjeçar […]