Day: 12 Mars, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 868 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 111.077 ,355 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 15 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 3.654 teste dhe 868 raste të reja të Covid-19 u regjistruan në: Shkup – 424, Prilep – 72, Kumanovë – 42, Manastir – 34, Ohër – 31, Tetovë – 28, Kavadar- 27, Negotinë – 26, Veles […]