Day: 19 Prill, 2021

JANË REGJISTRUAR 135 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 147.229, 900 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –35 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 841 teste, dhe 135 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 81, Tetovë – 15, Kumanovë – 13, Prilep – 8, Kavadar- 7, Makedonski Brod – 3, Shtip – 2, Manastir, Koçanë, Kërçovë, Gjevgjeli, Negotinë dhe Berovë – nga 1. Janë regjistruar 900 pacientë të […]