Day: 2 Shtator, 2021

FILIPÇE:QYTETARËT E VAKSINUAR NUK DUHET TË SHKOJNË NË KARANTINË

Bota po ecën në drejtim të normalizimit të plotë të jetës dhe lëvizjes së njerëzve që janë të vaksinuar, padyshim të gjithë janë të vetëdijshëm se kjo është mundësia e vetme për t’u kthyer në jetën normale, tha ministri Filipçe. Vetëm njerëzit e vaksinuar në vendet evropiane mund të hyjnë në ngjarje ose restorante. Vaksinimi […]

DJE JANË APLIKUAR 12.022 DOZA TË VAKSINËS

Vaksinimi po zhvillohet pandërprerë në të gjitha pikat në vend, ndërsa në vijim është edhe vaksinimi në teren. Deri dje, gjithsej 733,226 qytetarë janë  vaksinuar, në pikat e vaksinimit në vend dhe në terren. Dozën e parë të vaksinës e kanë marrë 4.179 qytetarë., dje  gjithsej janë vaksinuar 12.022 qytetarë. Gjithsej 1.280.332 doza të  vaksinës […]