Author: Dzemile Aljilji

SOT, JANË REGJISTRUAR 990 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 47050, 382 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 24 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 2655 teste, dhe 990 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në: Shkup-378, Kumanovë-48, Dibër-6, Shtip-51, Prilep-55, Tetovë-39, Strugë-27, Veles-54, Manastir-44, Ohër-39, Kavadar-24, Gostivar-54, Gjevgjeli-16, Strumicë-19, Kriva Pallankë-3, Radovish-3, Krushevë-4, Koçanë-27, Probishtipi -2, Demir Hisar-3, Makedonski Brod-4, Pehchevë-4, Berovë-9, Valandovë-1, Vinicë-10, Delçevë-8, Kratovë-3, […]

SOT, JANË REGJISTRUAR 1168 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 46062, 692 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 18 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 3353 teste, dhe janë regjistruar 1168 raste të reja të Covid-19 në: Shkup-513, Kumanovë -68, Dibër-6, Shtip-27, Prilep-77, Tetovë-65, Strugë-40, Veles-36, Manastir-58, Ohër-25, Kavadar-29, Gostivar-30, Gjevgjeli-5, Strumicë-33, Kriva Pallankë-5, Radovish-7, Krushevë-3, Koçanë-19, Probishtip -1, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-3, Pehçevë-3, Berovë-3, Valandovë-6, Vinicë-5, Delçevë-3, Kratovë-11, […]

702 PACIENTË ME SIMPTOMA TË COVID-19 PO TRAJTOHEN NËPËR SPITALET NË VENDË,VENDE TË LIRA KA POTHUAJSE NË TË GJITHA QENDRAT COVID

Gjatë 24 orëve të kaluara në Qendrat Covid në vend u raportua se 569 pacientë pozitivë dhe të dyshuar për virusin Corona janë duke u trajtuar. Në qendrat rajonale në Manastir dhe Shtip janë hospitalizuar 133 pacientë të sëmur shtesë ,pra numri i përgjithshëm i pacientëve pozitivë dhe të dyshuar për virusin Covid-19 të shtruar […]

SOT, JANË REGJISTRUAR 1321 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 42540, 433 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 26 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 3836 teste, dhe janë regjistruar 1321 raste të reja të kovid-19 në: Shkup-583, Kumanovë-100, Dibër-12, Shtip-40, Prilep-57, Tetovë-80, Strugë-13, Veles-64, Manastir-50, Ohër-31, Kavadar-23, Gostivar-46, Gjevgjeli-22, Strumicë-15, Kriva Pallankë-9, Radovish-5, Krushevë-8, Kocanë-29, Probishtip -6, Demir Hisar-10, Makedonski Brod-2, Pehchevë-5, Berovë-3, Valandovë-4, Vinicë-13, Dellçevë-6, Kratovë-4, […]

KA FILLUAR VAKSINIMI KUNDËR GRIPIT SEZONAL

Ministria e Shëndetësisë informon se vaksinimi kundër gripit sezonal fillon sot.Qytetarët mund të caktojnë takime për vaksinime falas përmes mjekut të tyre të përgjithshëm. Sot vaksinimi fillon në Shtëpit e shëndetit në Shkup, Veles, Negotinë dhe në spitalin e përgjithshëm në Kavadar; nesër në Shtëpit e shëndetit në Tetovë, Gostivar, Kërçovë, Ohër, Strugë, Vevçan, Makedonski […]

SOT, JANË REGJISTRUAR 947 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 41222,691 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 30 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË 

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 3042 teste, dhe janë regjistruar 947 raste të reja të Covid-19 në: Shkup-530, Kumanovë-30,Dibët-3, Shtip-15, Prilep-38, Tetovë-54, Veles-22,Struga-18, Manastir-43, Ohër-43, Kavadar-8, Gostivar-25, Strumicë-23,Gevgelija-3, Kriva Pallankë-4, Radovish-7, Krushevë-2, Koçanë-3, Probishtip-8, Demir Hisar-4,Makedonski Brod-5, Pehçevë-1, Berovë-2,Valandova-2, Vinicë-1, Delçevë-5, Kratovë-4, Sveti Nikolë-8, Kërçovë-25, Negotinë-3.  Sot, Instituti […]

SOT, JANË REGJISTRUAR 515 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 40275,1194 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 20 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 1293 teste, dhe janë regjistruar 515 raste të reja të Covid-19 në: Shkup-207, Kumanovë-33, Shtip-33, Prilep-25, Tetovë-17, Veles-21, Manastir-22, Ohër-3, Kavadar-16, Gostivar-16, Strumicë-17, Kriva Pallankë-8, Radovish-7, Krushevë-1, Koçanë-21, Probishtip-7, Demir Hisar-3, Pehçevë-2, Berovë-10, Vinicë-2, Delçevë-11, Kratovë-1, Sveti Nikolë-2, Kërçovë-18, Negotinë-12. Sot, Instituti i […]