TERMINI IM

Projektin “Mirë se vjen bebe”

Sot së bashku me Ministrin e punëve të brendshme, Oliver Spasovski, e promovojmë projektin “Mirë se vjen bebe”. Me këtë risi, prindërit nuk duhet më të presin në sportelet, por certifikatën e lindjes do ta marrin brenda 48 orëve, gjatë qëndrimit në maternitet. Projekti fillon nga e hëna (24 korrik) dhe ky shërbim do të […]