Lajmërimet

SOT JANË REGJISTRUAR 205 RASTE TË REJA TË COVID 19 – GJITHËSEJ 7.777 TË DIAGNOSTIKUARA, 336 PACIENTË TË RIKUPERUAR – 6 PACOENTË NDËRRUAN JETË

Në 24 orët e fundit janë kryer 1.728 testime, dhe 205 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në: Shkup-60, Kumanovë-13, Dibër-17, Shtip-10, Prilep-2, Tetovë-13, Struga-12, Veles -3, Manastir-3, Ohër-1, Kavadari-1, Gostivar-23, Strumica-1, Krushev-1, Probishtip-2, Demir Hisar-2, Makedonski Brod-1, Berovo-1, Sveti Nikole-29, Kërçovë-7, Resën-3. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 336 persona të rikuperuar nga: […]

SOTË JANË REGJISTRUAR 168 RASTE TË REJA TË COVID-19-NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIFIKUARVE ËSHTË 7572, TË RIKUPERUAR JANË 70 PACIENT DHE 3 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë bërë 1470 regjistrime, dhe 168 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në: Shkup-83, Kumanovë-8, Dibër-2, Stip-6, Prilep-3, Tetovë-26, Struga-5, Manastir-2, Ohër-8, Gostivar-8, Kriva Palanka-1, Krushevo-1, Kocani-1, Probishtip-2, Makedonski Brod-1, Sveti Nikole-4, Kërçova-6, Resën-1 . Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 70 persona të […]

SOT JANË REGJISTRUAR 163 RASTE TË REJA TË KOVID- 19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I DIAGNOSTIKUAR 7406, JANË RIKUPERUAR 230 PACIENTË, 8 PACIENTË KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se janë kryer 1794 teste gjatë 24 orëve , dhe janë regjistruar 163 raste të reja me covid-19 në: Shkup-87, Kumanovë-7, Dibër-2, Shtip-10, Prilep-3, Tetovë-16, Strugë-8, Ohër-1, Kavadar-1, Demir Hisar-1, Gostivar-8, Strumicë-1, Kratovë-1, Sveti Nikole-9, Kërçovë-3, Resnje-5. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 230 persona të rikuperuar nga: Shkupi-126, Kumanovë-31, Shtip-11, […]

PAS 40 VITESH, DY SALLAT E OPERACIONIT NË SPITALIN GJINEKOLOGJIK DHE OBSTETRIK NË ÇAIR JANË RINOVUAR PLOTËSISHT, KA FILLUAR GAZIFIKIMI I KOTELIT TË NGROHJES QENDRORE NË KËTË INSTITUCION

. Për herë të parë në katër dekada, dy dhomat e operacionit gjinekologjik janë rinovuar në Spitalin Gjinekologjik dhe Obstetrikë Nënë Tereza. Bëhet fjalë për rindërtimin e një hapësire prej 420 m2, me rinovim të plotë të dy dhomave ekzistuese të gjinekologjisë ekzistuese dhe futjen e furnizimit me gaz qendror, si dhe rinovimin e plotë […]

SOT JANË REGJISTRUAR 120 RASTE TË REJA TË KOVID- 19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I DIAGNOSTIKUAR 7244, JANË RIKUPERUAR 125 PACIENTË, 5 PACIENTË KANË NDËRRUAR JETË

   Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë realizuar 1367 teste, dhe 120 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në: Shkup-63, Kumanovë-4, Dibër-6, Shtip-4, Prilep-2, Tetovë-14, Strug-6, Veles-2, Manastir-1, Ohër-4, Gostivar-12, Sveti Nikole-1 dhe Kërçov-1. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 125 persona të rikuperuar nga: Shkupi-82, Shtipi-1, Tetovë-30, Strugë-2, […]

SOT JANË REGJISTRUAR 78 RASTE TË REJA TË COVID 19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I DIAGNOSTIKUAR 7124, JANË RIKUPERUAR 178 PACIENTË – 5 PACIENTË KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se janë kryer 894 teste në 24 orët e fundit, dhe 78 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në: Shkup-26, Kumanovë-4, Shtip-17, Tetovë-9, Struga-3, Manastir-1, Ohër-1,Gostivar-5, Kriva Palanka-1,Koçani-1, Probishtip-3,Vinic-1, Sveti Nikole-5. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 172 persona t; rikuperuar nga: Shkupi-72, Kumanovë-53, Shtip-20, Prilep-4, Tetovë-10, Veles-1, Gostivar-5, Probishtip-2, […]

SOT JANË REGJISTRUAR 165 RASTE TË REJA TË COVID 19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I DIAGNOSTIKUAR 6787, JANË RIKUPERUAR 128 PACIENTË – 7 PACIENTË KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se janë kryer 1454 testime në 24 orët e fundit, dhe 165 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në: Shkup-71, Kumanovë-15, Dibër-1, Shtip-10, Prilep-5, Tetovë-20, Strug-3, Veles-1, Manastir-3, Ohër-10, Gostivar-14, Probishtip-4, Makedonski Brod-1, Kërçov-2, Resën-5. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 128 pacientë të rikuperuar nga: Shkup-97, Shtip-11, Tetovë-3, Veles-2, […]

SPITALI I OHRIT ËSHTË I NJOHUR PËR EKSPERTIZËN E TIJ – NË DY VJET STAFI I SPITALIT ËSHTË FORCUAR ME MBI 70 PROFESIONISTË SHËNDETËSORË

  Ministri i Shëndetësisë, Doc. Dr Venko Filipçe, sot vizitoi Spitalin e Përgjithshëm në Ohër, ku u takua me drejtorin dhe stafin e këtij institucioni shëndetësor publik, duke theksuar ekspertizën dhe përvojën e stafit mjekësor në shumë fusha dhe suksesin e tyre në trajtimin e një numri të madh të pacientëve në të gjitha vitet […]

KAMPUSI KLINIK ME NJË PAMJE KREJTËSISHT TË RE, JO MË BLLOKIME TRAFIKU

   Në periudhën e kaluar, Kampusi Klinik Nënë Tereza është duke punuar intensivisht për të përmirësuar infrastrukturën. Janë bërë disa rikonstruksione, korrigjime dhe zgjidhje për shfrytëzim më të mirë të infrastrukturës. Rrjeti ekzistues rrugor është rikonstruktuar dhe rehabilituar dhe problemi me hyrjet dhe daljet nga kompleksi në rrugët e qytetit është zgjidhur plotësisht. Sinjalizimi vertikal […]

NE KEMI PREZANTUAR 7 BARNA TË REJA PËR PERSONAT ME SËMUNDJE TË RRALLË ,EDHE NË KUSHTET ME COVID-19 KY GRUP PACIENTËSH PAJISEN ME BARNAT E NEVOJSHME

Ministri i Shëndetësisë, Doc. Dr. Venko Filipçe, sot u takua me përfaqësuesit e Shoqatave të Personave me Sëmundje të rrallë në vendin tonë. Në takim, ata diskutuan sfidat me të cilat përballen në një kohë kur sistemi i përgjithshëm i kujdesit shëndetësor është i përkushtuar në trajtimin e pacientëve me koronavirus. Ky grup pacientësh ka […]