GJENDJA ME KORONAVIRUSIN DERI NE ORA 12:00 -JANË REGJISTRUAR 29 RASTE TE REJA NE VENDIN TONË-GJITHSEJ JANË DIAGNOSTIKUAR 177 PACIENT

Ministria e shëndetsis informon se gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 29 raste të reja me koronavirusi në vend. Sipas qyteteve: Shkupi (20), Kumanova (3), Velesi (3), Prilep (2) dhe Dibra (1).

Kështu, numri i përgjithshëm i pacientëve të diagnostikuar me KOVID-19 deri sot në orën 12:00 është 177 persona prej të cilëve 1 i shèruar dhe dy të vdekur.

Sipas vendbanimeve deri më tani raste me Kovid-19 janë regjistruar në:

-Shkup -108 persona

-Dibra(41)-1 i vdekur

-Kumanov(11)-1 i vdekur

-Shtip (7)

-Veles(3)

-Kavadari(2)

-Ohër(2)

-Prilep(2)

-Gostivar(1)

Share This Article :

Related Posts