GJITHËSEJ 136 PACIENTË TË DIAGNOSTIKUAR –NGA TË CILËT NJË I SHËRUAR DHE DY TË VDEKUR

Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 22 raste të reja me koronavirus . Sipas qyteteve: Shkupi (15), Dibra (4), Kumanova (2) dhe Ohri (1).

Kështu, numri i përgjithshëm i pacientëve të diagnostikuar me KOVID-19 deri në ora 12:00 është 136,

Nga të cilët 1 i shëruar dhe 2 të vdekur.

Sipas vendbanimit, deri më tani rastet me COVID-19 janë regjistruar në:

– Shkupi (81) – njëri prej të cilëve është nga Bogdanci dhe jeton në Shkup

Dibër (40) – 1 i vdekur –

Shtip – (7)

Kumanova (3) – 1 i vdekur

Kavadarci – (2)

Ohri (2) – nga të cilët 1 person është nga Shkupi dhe është në izolim në Ohër – Gostivar – (1).

Share This Article :

Related Posts