JANË REGJISTRUAR 25 RASTE TË REJA – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIFIKUARVE ËSHTË 354 PERSONA, NË KLINIKËN E SËMUNDJEVE INFEKTIVE DHE GJENDJE FIBRILE NDROJ JETË PACIENTJA NGA LLABUNISHTA

   Ministria e Shëndetësisë informon se një pacient nga Labunista vdiq në moshën 65 vjeç në Klinikën për sëmundje infektive dhe sëmundje febrile në Shkup. Pacienti kishte komorbiditete të mëparshme: sëmundje pulmonare obstruktive kronike, diabeti, dështimi i zemrës dhe mbipesha.
Sa i përket pacientes që vdiq të dielën në mëngjes në  spital e Strugës  të cilës  postmort i u mor bris  dhe rezultoi  pozitiv për Covid-19.


Në 24 orët e kaluara, 25 raste të reja të koronavirusit janë regjistruar në vend. Sipas qyteteve: Shkupi-7, Kumanova-7, Prilep-2, Tetova-5, Struga-2, Gjevgjeli-1, Kocani-1
Kjo tregon  numrin e përgjithshëm të pacientëve të diagnostikuar me KOVID-19 gjatë 24 orëve të fundit numri i përgjithshëm i të infektuarve  është 354 . Sipas vendbanimit, deri më tani rastet e COVID-19 janë regjistruar në:


Shkupi-183
Kumanovë – 54
Dibër – 47
Shtip – 15
Prilep – 12
Tetovë-13
Strugë – 9
Veles – 6
Manastir – 4
Ohër – 3
Kavadari – 2
Gostivar – 1
Gjevgjeli-2
Strumic-1
Kriva Palank -1
Koçani-1


Në 24 orët e kaluar u kryen 257 teste, nga të cilat: përmes ISHP – 131, përmes Fakultetit të Veterinarisë – 25, Biotech – 24, Philip II (Xhan Mitrev) – 2.Deri më tani, janë kryer gjithsej 3,775 teste të Covid-19

Share This Article :

Related Posts