SOT, ZËVENDËSMINISTRI DR. GOCE CAKAROVSKI, U DREJTUA NË SHËNIMIN E DITËS BOTËRORE TË NDËRGJEGJES PËR RRITJEN TEK FËMIJËT

-Periudhën e kaluar, Ministria e Shëndetësisë ka organizuar takime me pothuajse të gjitha shoqatat e pacientëve, duke përfshirë edhe shoqatën RAST dhe ashtu si atëherë edhe sot do të theksoj – Ministria mbetet e hapur për bashkëpunim dhe gjetjen e zgjidhjeve strategjike për përmirësimin e mbrojtjes shëndetësore të kësaj kategorie të qytetarëve tha dr. Cakarovski.

Share This Article :

Related Posts

Остави коментар