СРЕДБА НА ДРЖАВНИОТ СЕКРЕТАР СО НОВОИМЕНУВАНИОТ АМБАСАДОР ВО ЦРНА ГОРА

Државниот секретар во Министерството за здравство, д-р Владимир Милошев, денеска се сретна со новоименуваниот амбасадор на Република Македонија во Црна Гора, Михајло Трпкоски.

На средбата стана збор за можностите за унапредување на соработката меѓу двете земји со посебен акцент на размена на искуства за зајакнување на капацитетите на здравствениот систем.

Сподели на:

Related Posts