СРЕДБА СО АМБАСАДОРКАТА НА ТУРЦИЈА

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче одржа работна работна средба со aмбасадорката на Турција во Скопје, Н.Е. Тулин Еркал Кара, во насока на унапредување на меѓусебната соработка на двете земји во областа на здравството.

Share This Article :

Related Posts