ВАКЦИНАЛНИТЕ ПУНКТОВИ ЌЕ РАБОТАТ И ЗА ВИКЕНД

Министерството за здравство информира дека за време на викендот, на 5 и 6 јануари 2019 година, вакциналните пунктови „Јане Сандански“, „Бит Пазар“ и „Букурешт“ ќе работат во две смени, во периодот од 07:30 до 19:00 часот.

Во понеделник, на 7 јануари 2019 година, овие пунктови ќе работат само прва смена од 07:30 до 13:00 часот.

 

Сподели на:

Related Posts

јануари 22, 2021

јануари 21, 2021

јануари 21, 2021