ВАКЦИНАЛНИТЕ ПУНКТОВИ ВО СКОПЈЕ РАБОТАТ ОД 12 ДО 18 ЧАСОТ, ВАКЦИНАЦИЈАТА СЕ ОДВИВА НЕПРЕЧЕНО

Поради актуелната состојба со коронавирусот, вакциналните пунктови во сите поликлиники при Здравствен дом Скопје работат од 12:00 до 18:00 часот. Вакцинацијата се одвива непречено според календарот за имунизација.

Сподели на:

Related Posts