ВЕЧЕРВА Е ОПОЖАРЕНА КАНЦЕЛАРИЈА ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“, ПОЖАРОТ Е ИЗГАСНАТ, ПОВРЕДЕНИ НЕМА, ДРУГИ ПРОСТОРИИ НЕ СЕ ЗАФАТЕНИ

Министерството за здравство информира дека вечерва е опожарена канцеларија (архивска просторија) во Градската општа болница „8 Септември“ – Скопје. Од пожарот повредени нема, други простории не се зафатени и причинета е материјална штета. Од страна на противпожарната единица пожарот е изгаснат. Причините на пожарот ќе ги утврдат надлежните институции.

Сподели на:

Related Posts