ЖЕНИТЕ ОД ШУТО ОРИЗАРИ КОНЕЧНО СО ГИНЕКОЛОШКА АМБУЛАНТА

Почна со работа гинеколог во амбулантата во Шуто Оризари, со што се реши долгогодишниот проблем и се обезбеди континуирана гинеколошка здравствена заштита за жените од оваа општина.
Во амбулантата работи д-р Вјолце Мбиара, специјалист гинеколог со долгогодишно работно искуство, која има работено во американска болница во Албанија.

Сподели на:

Related Posts

јануари 22, 2021

јануари 21, 2021

јануари 21, 2021

Остави коментар