Day: јули 6, 2018

ВТОР ОТВОРЕН ДЕН НА ВЛАДАТА СО ГРАЃАНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ – БОРБА ПРОТИВ КОРУПЦИЈА

На денешниот втор по ред отворен ден на Владата со граѓанските организации, со наслов „Борба против корупција“, се дискутираа иницијативи поднесени од страна на граѓанските организации, а на оваа тема говореше и министерот за здравство, д-р Венко Филипче. Министерот Филипче нагласи дека корупцијата е закана за основните човекови права и слободи, која има штетно влијание врз […]