Day: ноември 1, 2019

МИНИСТЕРОТ ФИЛИПЧЕ: ВО ТЕК Е ИЗГРАДБА НА НОВА ХИРУРШКА САЛА И РЕНОВИРАЊЕ НА БОЛНИЧКИОТ ОДДЕЛ НА КЛИНИКАТА ЗА ТОРАКАЛНА И ВАСКУЛАРНА ХИРУРГИЈА

Изградба на нова хируршка сала со комплетна опрема, како и реновирање на нов болнички оддел се новините на кои интензивно се работи на Универзитетската клиника за торакална и васкуларна хирургија. Новата хируршка сала е комплетно опремена со нова опрема и ќе биде една од најмодерните и опремени сали на ниво на цела држава. Со новиот […]