Day: декември 23, 2019

МИНИСТЕРОТ ФИЛИПЧЕ ДОБИ ПРИЗНАНИЕ ОД ЗДРУЖЕНИЕТО БОРКА ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА КВАЛИТЕТОТ НА ЖИВОТ НА ПАЦИЕНТИТЕ СО МАЛИГНИ ЗАБОЛУВАЊА

Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче, денеска присуствуваше на годишниот завршен состанок на членовите на извршниот одбор и собранието на БОРКА, во просториите на Здружението за борба против рак „БОРКА за секој нов ден“. На оваа средба, на министерот Филипче му беше врачена благодарница за несебичното залагање и поддршка во реализација на активностите и […]