Day: февруари 12, 2020

КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАН ОДДЕЛОТ ЗА ИНТЕНЗИВЕН РЕХАБИЛИТАЦИСКИ ТРЕТМАН ЗА ДЕЦА СО АУТИСТИЧЕН СПЕКТАР И КОМБИНИРАНИ РАЗВОЈНИ НАРУШУВАЊА ВО ЗАВОДОТ ЗА СЛУХ, ГОВОР И ГЛАС

Одделот за интензивен рехабилитациски третман, каде што се третираат деца со аутистичен спектар и комбинирани развојни нарушувања е комплетно реновиран. Во овој оддел на околу 250м2 е обновен подот и сите кабинети се опремени со комплетно нов мебел. Воедно, опремен е и кабинетот за рана развојна интервенција каде што првпат се опфаќаат деца од нула […]