Day: февруари 23, 2021

РЕГИСТРИРАНИ 129 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 99.408, ОЗДРАВЕНИ СЕ 342 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 13 ЛИЦА

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје во последните 24 часа се направени 854 тестирања, а регистрирани се 129 нови случаи на ковид-19 во:Скопје – 76, Кавадарци –  19, Неготино – 9, Прилеп – 6, Велес, Охрид и Струга – по 3, Куманово и Тетово – по 2 , Битола – […]

РЕГИСТРИРАНИ СЕ 254 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 99.285, ОЗДРАВЕНИ СЕ 151 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 16 ЛИЦА

Во последните 24 часа се направени 2.160 тестирања, а регистрирани се 254 нови случаи на ковид-19 во:Скопје – 111, Прилеп – 29, Кавадарци – 20, Охрид – 13, Неготино – 10, Битола – 9, Гостивар – 7, Куманово и Велес – по 6, Тетово и Гевгелија – по 5, Штип, Струмица, Струга и Ресен – […]

РЕГИСТРИРАНИ 449 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 99.031 ОЗДРАВЕНИ СЕ 227 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 10 ЛИЦА

Во последните 24 часа се направени 3.283 тестирања, а регистрирани се 449 нови случаи на ковид-19 во: Скопје – 170, Прилеп – 55, Кавадарци – 35, Гевгелија – 23, Тетово – 19, Охрид и Куманово – по 17, Битола и Неготино – по 16, Велес – 10, Струга – 8, Струмица и Ресен – по […]