Day: август 18, 2021

ОДОБРЕНИ ДОПОЛНИТЕЛНИТЕ МЕРКИ ОД ВЛАДАТА ЗА ЗАШТИТА ОД КОВИД-19

На вчерашната седница на Владата на Република Северна Македонија се донесоа следните нови мерки, препораки и протоколи за заштита на здравјето на населението од Ковид – 19, врз основа на препораките од Комисијата за заразни болести: За влез во угостителски објекти, кафулиња и барови, без разлика на капацитетот и бројот на присутни посетители/гости/лица, како и […]