Day: март 23, 2022

ГОСТУВАЊЕ НА ЗАМЕНИК МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО, Д-Р ВЛАДИМИР РЕНДЕВСКИ ВО СТУДИО 10 НА ТВ 24

МАКЕДОНИЈА Е ВО ЗЕЛЕНА КОВИД ФАЗА, ИМА ВИСОКО НИВО НА ПРЕЛЕЖАНОСТ -Укинувањето на мерките добро е да се базира врз одредени параметри. Откако почна пандемијата, со мерките се движевме паралелно со другите земји. Студиите претставуваат база, на почеток се решаваа мерките емпириски. Во науката за да се преземат конкретни мерки секогаш е добро тоа да […]