Day: март 29, 2022

ЗАМЕНИК МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО РЕНДЕВСКИ ГО ПОСЕТИ НОВИОТ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР ВО СРБИЈА

Заменик министерот за здравство, д-р Владимир Рендевски, со претставникот на амбасадата на Република С. Македонија во Р. Србија Михаела Велинов го посетија новиот Клинички центар во Србија. Посетата е организирана во рамки на Првата светска конференција за Ковид-19, за запознавање со организацијата на работата и поставеноста на Ургентниот центар со одделите за интензивното одделение и […]