Day: октомври 28, 2022

МИНИСТЕРОТ САЛИ НА ФОРУМ ВО ТИРАНА ПОСВЕТЕН НА ЗДРАВЈЕТО И ДОБРОСОСТОЈБАТА НА МЛАДИТЕ ОД ЗАПАДЕН БАЛКАН

Министерот за здравство, д-р Беким Сали, учествуваше на форумот посветен на здравјето и добросостојбата на младите од земјите од Западен Балкан, што се одржа во Тирана, Албанија, во организација на Регионалната канцеларија на СЗО за Европа и претставништвото на УНФПА, како и младинските организации од државата.  – Пандемијата со Ковид-19 ни покажа дека младите се […]