Day: март 8, 2023

БРИФИНГ НА МИНИСТЕРОТ МЕЏИТИ – СЕ АНАЛИЗИРААТ СОСТОЈБИТЕ, ВО ФОКУСОТ СЕ ПАЦИЕНТИТЕ

Министерот за здравство, д-р Фатмир Меџити, денеска, одржа брифинг со претставници на медиумите, на кој ги презентираше приоритетите на кои ќе се посвети во претстојниот период.   -На позицијата министер доаѓам од клиничкиот центар, така што одблиску ги знам предизвиците со кои се соочуваат пациентите, и оттука во фокусот на нашата работа ќе бидат пациентите. […]