Day: декември 12, 2023

МЕЏИТИ: НОВ АРТРОСКОПСКИ СТОЛБ ЗА КЛИНИКАТА ЗА ОРТОПЕДСКИ БОЛЕСТИ, ЗГОЛЕМЕН КВАЛИТЕТОТ ВО ИЗВЕДУВАЊЕТО НА ИНТЕРВЕНЦИИ

Министерот за здравство, д-р Фатмир Меџити, денеска беше во работна посета на Универзитетската клиника за трауматологија, ортопедски болести, анестезија, реанимација и интензивно лекување и Ургентен центар каде оствари средба со менаџментот и вработените на установата. Министерство за здравство за Клиниката за ортопедски болести набави нов артроскопски столб наменет за пациентите. – Станува збор за најсовремена […]