BLOG GRID

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

Лекови од паралелен увоз – Октомври 2014та

Во прилог листата на лекови одобрени за паралелен увоз заклучно со Октомври 2014та
by:

Предлог закон за слободни здравствени зони

Со Предлог законот за слободните здравствени зони се уредуваат условите, начинот
by:
Водич за исхрана на населението во Република Македонија

Водич за исхрана на населението во Република Македонија

Насоки за исхрана на населението во Република Македонија   Вовед   Насоките за
by:

Советување – бенефити од имунизацијата

Во организација на Министерството за здравство,  денеска се одржа советување на т
by:

Подвижни аптеки во руралните средини

 Од оваа нова мерка директен бенефит ќе имаат над 266 илјади жители во вкупно 1.400 на
by:

Health care in rural areas

The Ministry of Health has started the implementation of a project entitled Rural doctor, that is focused on increasing the availability of health ser
by:

Известување за здравствени установи со склучен договор за лиценца

Се известуваат сите здравствени установи кои имаат склучено Договор за лиценца (к
by: