BLOG GRID

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

РАБОТНА СРЕДБА СО ЗДРУЖЕНИЕ НА ЛИЦА СО ДИЈАБЕТ ОД ВЕЛЕС

Министерот за здравство, д-р Венко филипче одржа работна средба со претставници о

АКТИВИРАНИ МЕРКИТЕ ПРОТИВ АЕРОЗАГАДУВАЊЕТО ВО ГРАД СКОПЈЕ

Владата на Република Македонија, почнувајќи од понеделник (08.01.2018) ги активира мер

СЕ ЗАЈАКНУВА КОНТРОЛАТА НА ПАРАЛЕЛНИОТ УВОЗ НА ЛЕКОВИ

Владата на вчерашната седница го разгледа и утврди новиот текст на Предлог-законо

ПРВОРОДЕНОТО БЕБЕ ГОДИНАВА Е ЖЕНСКО

Mинистерот за здравство, д-р Венко Филипче, градоначалникот Петре Шилегов и минист

ПОСЕТА НА КБ ШТИП И БОЛНИЦАТА ВО КОЧАНИ

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче, заедно со државниот секретар д-р Влади

МИНИСТЕРОТ ФИЛИПЧЕ ИЗВРШИ УВИД ВО ГРАДЕЖНИТЕ РАБОТИ НА НОВОТО КРИЛО НА СТРМИЧКАТА БОЛНИЦА

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче, денеска ја посети Општата болница во С
by: