BLOG GRID

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

Информираме дека и во следните три дена (од среда до петок) нашата држава ќе биде з
by:

МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО ПОДГОТВЕНО ЗА УЕФА СУПЕРКУПОТ ВО СКОПЈЕ

Во пресрет на УЕФА СУПЕР КУПОТ – Клиниката за токсикологија обезбеди двојни ек
by:

ПОДГОТОВКИ ЗА РАТИФИКАЦИЈА НА „ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЈА“

Денеска со Министерството за труд и социјална политика и Програмата за развој на
by:

Панел дискусија во Министерството за здравство за придобивки од доењето

Во Министерството за здравство вчера се одржа панел дискусија, во пресрет на Свет
by:

Проект „Добредојде бебе“

Денеска заедно со министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, го промовирам
by:

БЛАГОДАРНИЦИ ЗА СЕМЕЈСТВАТА НА ДОНOРИТЕ НА ОРГАНИ

Денес Министерот лично им врачи благодарници на семејствата на органодарителите.

АКЦИЈА ЗА КОМПЛЕТНО ЧИСТЕЊЕ НА КЛИНИЧКИОТ ЦЕНТАР

Оваа недела е пример на добpa волја која е потребна и која ќе продолжи, секогаш за д
by:
Мој термин – ЗУ од специјалистичко – консултативна дејност

Мој термин – ЗУ од специјалистичко – консултативна дејност

Лекарот – специјалист во Мој Термин ја има следнaта улога: да ги креира терминит
by:

Со клучни одлуки до здрава заедница

Денеска се обратив на прес конференција за промоција на кампањата „Со клучни одл