BLOG MINIMAL

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

Набавка на опрема за новиот Медицински симулациски центар

Министерството за здравство распиша тендер за набавка на опрема за новиот Медици
by:

Македонија ја одбележува Светската недела на доењето

Скопје, 1 август 2013 – Мајките во Македонија традиционално сакаат да дојат. Доењ
by:

Соопштение за медиуми

Министерството за здравство сака да ја извести јавноста во Република Македонија
by:

Известување до сите матични лекари

Почитувани матични лекари, Поради одредени нејаснотии и проблеми при креирањето
by:

Со целосната имплементација на Е-рецепт најголем бенефит имаат граѓаните

Министерството за здравство сака да ја извести јавноста во Република Македонија
by:

Стандарди за акредитација

Содржина на стандардите Овој нацрт-документ е наменет за болниците и се состои од
by: