BLOG MINIMAL

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

НОВИ ДОКУМЕНТИ НА ВЕБ СТРАНАТА ЗА ПОГОЛЕМА ТРАНСПАРЕНТНОСТ И ОТЧЕТНОСТ

На веб страницата на Министерството за здравство за првпат се објавени и достапни

ОДБЕЛЕЖАН СВЕТСКИ ДЕН ЗА БОРБА ПРОТИВ ХИВ/СИДА

Министерството за здравство за заштита на населението од ХИВ инфекција за 2017 годи

ЛИСТА НА ЗЕМЈИ ОД КОИ СЕ НАБАВУВААТ ВАКЦИНИ ЗА ИМУНИЗАЦИЈА НА ДЕЦАТА

Почитувани, со оглед дека секојдневно добиваме прашања од родители поврзани со ва

ОБУКИ ЗА НАЈНОВИ МЕТОДИ ЗА КЛИНИЧКА ДИЈАГНОСТИКА

Денеска во хотел „Александар Палас“ во Скопје, заменик министерот за здравство д

ЗАЕДНИЧКО ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА НЕДЕЛАТА ЗА ГРИЖА НА СТАРИ ЛИЦА

Одржана заедничка прес конференција на Црвен крст на РМ, Министерство за здравств

ПРЕЗЕНТИРАНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ИСТРАЖУВАЊЕТО ЗА УПОТРЕБА НА ПСИХОАКТИВНИ СУПСТАНЦИ

Државниот секретар во Министерството за здравство, д-р Владимир Милошев, денеска