BLOG MINIMAL

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

ДОЕЊЕТО ГИ ПОСТАВУВА ТЕМЕЛИТЕ НА ЗДРАВАТА ИДНИНА

-Мајчиното млеко е совршена храна која е создадена за да ги задоволи сите нутритив

МЕЏИТИ: ПОСВЕТЕНО РАБОТИМЕ ХЕПАТИТИСОТ ДА СТАНЕ НАШЕ МИНАТО

Хепатитисот претставува закана за јавното здравје, но со колективна акција и свес

МЕЏИТИ: ОД ВЛАДАТА ПОБАРАВМЕ НОВИ 22 ВОЗИЛА ЗА ИТНАТА МЕДИЦИНСКА ПОМОШ

Министерот за здравство, д-р Фатмир Меџити денес ја посети службата за Итна медици