Day: 9 Prill, 2020

KANË DHURUAR PAISJE DHE MJETE FINANCIARE PËR MINISTRIN E SHËNDETËSIS PËR PËRBALLJEN ME KORONAVIRUSIN

Ministria e Shëndetësisë shpreh mirënjohjen e saj për të gjitha kompanitë, individët, organizatat, institucionet, ambasadat që me donacione në pajisje, mjete financiare ku fondet ofrojnë mbështetje në përpjekjet e institucioneve shëndetësore për të trajtuar situatën me Kovid-19 në vend. Falënderime të veçanta për dhurimet e konfirmuara nga Bashkimi Evropian me vlerë 4 milion euro dhe […]