Day: 17 Prill, 2020

AMBASADA FRANCEZE PËRMES ORGANIZATËS JO QEVERITARE DHUROJ PAJISJE MBROJTËSE PËR PERSONELIN MJEKSOR NË KLINIKËN E GJINEKOLOGJIS NGA KOVID 19

Ambasada e Republikës së Francës, përmes organizatës joqeveritare Project HOPE, dhuroi pajisje për mbrojtje personale të personelit mjekësor nga Kovid 19 në Klinikën Universitare për Gjinekologji dhe Obstetrikë në Shkup. Pajisjet, me vlerë 5,000 euro, personalisht ua dorëzuan sot në Klinikë nga Ambasadori i Francës, Z. Kristijan Timonie, dhe përfaqësuesit e Projektit HOPE. Dhurimi përbëhet […]