Day: 29 Maj, 2020

SOT JANË KONFIRMUAR 52 RASTE TË REJA ME KOVID -19 -NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 2129 , 30 PACIENTË JANË RIKUPERUAR-4 PACIENTË NDËRUAN JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se sot Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 30 pacientë të rikuoeruar në: Shkup-16, Tetovë-10, Veles-1, Ohër-2, Kratovo-1. Dy pacientë ndëruan jetë në Klinikën për sëmundje infektive dhe gjendje febrile, një pacientë nga Shkupi (73 vjeç), i pranuar në klinikë më 21 maj dhe një pacientë nga Velesi (82 vjeç) i hospitalizuar […]

FILIPÇE: MJEKËT SPECIALISTË NË SPITALE MARRIN NGA 85 DERI NË 170 MIJË DENARË PAGA NETO NË VARËSI TË NUMRIT TË NDËRRIMEVE, RRITEN PAGAT NË KUJDESIN SHËNDETËSOR

   Ministri i Shëndetësisë   Doc. Doktor Venko Filipçe, në paraqitjen e djeshme të mysafirëve në emisionin e debatit “Top temë” në Telma TV, theksoi se një rritje e pagës 20% në dy muaj do të jepet për të gjithë ata që janë angazhuar në trajtimin e pacientëve. “Punonjësit e Klinikës për Sëmundje Infektive dhe […]