Day: 12 Qershor, 2020

SOT JANË KONFIRMUAR 164 RASTE TË COVID-19, JANË DIAGNOSTIKUAR GJITHËSEJ 3701, JANË RIKUPERUAR 12 PACIENTË DHE 2PACIENTË KANË NDËRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë realizuar 1045 teste, dhe 164 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në: Shkup-85, Kumanovë-24, Dibër-3, Shtip-5, Prilep-3, Tetovë-18,  Struga-5, Ohër-9, Gostivar-2, Gjevgjeli-1, Kriva Palanka-1, Kocani-1, Makedonski Brod-1, Valandov-1, Sveti Nikole-2, Resën-2, Negotin-1. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 12 pacientë të rikuperuar, në: […]