Day: 15 Qershor, 2020

SOT JANË KONFIRMUAR 103 RASTE TË REJA TË COVID 19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I DIAGNOSTIKUAR 4157, 13 PACIENTË JANË RIKUPERUAR, 5 PERSONA KANË NDËRUAR JETË

   Ministria e Shëndetësisë informon se janë kryer 841 teste në 24 orët e fundit, dhe 103 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në: Shkup-46, Kumanovë-6, Shtip-6, Prilep-2, Tetovë-17, Struga-9, etj. Veles-3, Manastir-1, Ohër-3, Kavadarci-1, Gostivar-1, Strumica-1, Sveti Nikole-1, Resen-6. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 13 pacientë të rikuperuar nga: Shkup-10, Prilep-2 dhe […]