Day: 7 Korrik, 2020

PAS 40 VITESH, DY SALLAT E OPERACIONIT NË SPITALIN GJINEKOLOGJIK DHE OBSTETRIK NË ÇAIR JANË RINOVUAR PLOTËSISHT, KA FILLUAR GAZIFIKIMI I KOTELIT TË NGROHJES QENDRORE NË KËTË INSTITUCION

. Për herë të parë në katër dekada, dy dhomat e operacionit gjinekologjik janë rinovuar në Spitalin Gjinekologjik dhe Obstetrikë Nënë Tereza. Bëhet fjalë për rindërtimin e një hapësire prej 420 m2, me rinovim të plotë të dy dhomave ekzistuese të gjinekologjisë ekzistuese dhe futjen e furnizimit me gaz qendror, si dhe rinovimin e plotë […]

SOT JANË REGJISTRUAR 120 RASTE TË REJA TË KOVID- 19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I DIAGNOSTIKUAR 7244, JANË RIKUPERUAR 125 PACIENTË, 5 PACIENTË KANË NDËRRUAR JETË

   Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë realizuar 1367 teste, dhe 120 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në: Shkup-63, Kumanovë-4, Dibër-6, Shtip-4, Prilep-2, Tetovë-14, Strug-6, Veles-2, Manastir-1, Ohër-4, Gostivar-12, Sveti Nikole-1 dhe Kërçov-1. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 125 persona të rikuperuar nga: Shkupi-82, Shtipi-1, Tetovë-30, Strugë-2, […]