Day: 21 Korrik, 2020

SOT JANË REGJISTRUAR 163 RASTE TË REJA ME COVID 19-NUMRI I PËRGJITHSHËM I DIAGNOSTIKUARVE 9412, JANË RIKUPERUAR 69 PACIENTË-NUK KA PACIENTË QË KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 1636 teste, dhe 163 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në: Shkup-52, Kumanovë-21, Dibër-2, Shtip-33, Tetovë-4, Strugë-7,Veles-2, Manastir-5, Ohër-1, Kavadari-4, Gostivar-17,Strumic-2,Koçani-2,Probishtip-2, Demir Hisar-3, Makedonski Brod-1, Sveti Nikole-3, Sveti Nikole-2, Kërçov-1, Resen-1. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 69 persona të rikuperuar nga: […]