Day: 22 Tetor, 2020

DR. STEVANOVIQ: NE PUNONJËSIT SHËNDETËSORË DUHET TË DUROJMË – QYTETARËT DUHET TË NA NDIHMOJNË DUKE RESPEKTUAR MASAT

  Në deklaratën e djeshme për media, drejtoresha e Klinikës për Sëmundje Infektive dhe Kushtet fibrile, Dr. Milena Stevanoviq njoftoi se ka filluar shtrimi i pacientëve në spitalin modular në afërsi të klinikës.  Lidhur me stafin që punon në spitalin modular, Dr. Stevanoviq tha:  Ekziston një sistem i mobilizimit të personelit mjekësor, si personel i […]