Day: 4 Nëntor, 2020

SOT, JANË REGJISTRUAR 1192 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 35097, 359 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 22 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 3211 teste, dhe janë regjistruar 1192 raste të reja të Covid-19 në: Shkup-571,Kumanovë-63,Dibër-15,Shtip-50,Prilep-51,Tetovë-87,Strugë-10,Veles-42,Manastir-43,Ohër-49,Kavadar-15,Gostivar-40,Gjevgjeli-6,Strumicë-36,Kriva Pallankë-3,Radovish-4,Krushevë-6,Koçanë-27,Probishtip -14,Demir Hisar-5,Berovë-1,Vinicë-7,Delçevë-2,Kratovo-3,Sveti Nikolë-7,Kërçovë-22,Resnjë-11,Negotinë-2. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 359 pacientë të rikuperuar nga:Shkup-206,Kumanovë-15,Dibër-2,Shtip-11,Prilep-17,Tetovë-11,Veles-3,Manastir-9,Kavadar-11,Gostivar-4 ,Gjevgjeli-4,Strumicë-14,Radovish-3,Kocanë-27,Probishtip-4,Pehçevë-1,Berovë-1,Vallandovë-3,Sveti Nikolë-1,Kërçovë-6,Resnjë-2,Negotinë-4. Kanë ndërruar jetë 22 persona , tetë pacientë nga Shkupi (78, 78, 61, […]

KLINIKAT ME KAPACITETE SPITALORE SHTESË PËR TRAJTIMIN E KOVIDIT ,KONTROLLET DHE NDËRHYRJET E RREGULLTA VAZHDOJNË

Të gjitha klinikat interne që janë brenda Qendrave Klinike, janë të gatshme të pranojnë pacientë me COVID-19 dhe nuk do të ndalojnë me punën e tyre normale, gjegjësisht intervenimet në baza ditore. Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, ka pasur takim me drejtorët e klinikave, me çka janë siguruar 150 shtretër shtesë dhe kuadri mjekësor është […]