Day: 5 Nëntor, 2020

SOT, JANË REGJISTRUAR 1275 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 36372, 502 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 13 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 3331 teste, dhe 1275 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në: Shkup-519,Kumanovë-70,Shtip-36,Prilep-75,Tetovë-85,Strugë-30,Veles-47,Manastir-69,Ohër-24,Kavadar-40,Gostivar-55,Gjevgjeli-22,Strumicë-39,Kriva Pallankë-7,Radovish-15,Krushevë-2,Koçqnë-20,Probishtip-13,Demir Hisar-2,Makedonski Brod-5,Berovë-6,Valandovë-2,Vinicë-8,Dellçevë-7,Kratovë-12,Sveti Nikolë-6,Kërçovë-34,Resnjë-6,Negotinë-19. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 502 pacientë të rikuperuar nga:Shkup-306,Kumanovë-25,Shtip-17,Prilep-12,Tetovë-12,Strugë-9,Veles-12,Manastir-14,Ohër-28,Kavadar-6 ,Gjevgjeli-12,Strumicë-17,Kriva Pallankë-1,Radovish-3,Koçanë-11,Probishtip-4,Demir Hisar-1,Makedonski Brod-1,Sveti Nikolë-2,Kërçovë-5,Resnjë-3 dheNegotinë -1 Kanç ndërruar jetë13 persona , një pacientë nga […]