Day: 6 Nëntor, 2020

SOT, JANË REGJISTRUAR 1128 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 37498,307 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 12 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 3082 teste, dhe janë regjistruar 1128 raste të reja të Covid-19 në: Shkup-569,Kumanovë-51,Dibër-12,Shtip-35,Prilep-43,Tetovë-50,Strugë-16,Veles-45,Manastir-57,Ohër-38,Kavadar-35,Gostivar-10,Gjevgjeli-14,Strumicë-33,Kriva Pallankë-5,Radovish-11,Krushevë-2,Koçanë-22,Probishtip -5,Demir Hisar-5,Makedonski Brod-1,Berovë-3,Valandovë-1,Vinicë-4,Delçevë-8,Kratovë-3,Sveti Nikolë-8,Kërçovë-27,Resnjë-7,Negotinë-8. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 307 pacientë të rikuperuar nga:Shkup-71,Kumanovë-10,Dibër-7,Shtip-18,Prilep-27,Tetovë-29,Veles-12,Manastir-19,Gostivar-12,Gjevgjeli-14 ,Strumicë-25,Radovish-7, Koçanë-15,Probishtip-3,Demir Hisar-1,Makedonski Brod-2,Pehçevë-2,Berovë-6,Valandovë-6,Kratovë-1,Sveti Nikolë-4,Kërçovë- 12,Resnjë-4. Kanë ndërruar jetë 12 persona , katër pacientë […]

MINISTRI FILIPÇE :TRANSPLANTIMI ËSHTË NJË RREZE SHPRESE PËR PACIENTËT ,FAMILJET E TYRE DHE SHOQËRINË

Ministri i Shëndetësisë Doc. Dr. Venko Filipçe dje mori pjesë në një panel diskutimi mbi “Dhurimin e Organeve – Situatat dhe Sfidat”, organizuar nga gruaja e Presidentit, Elizabeta Gjorgievska. Qëllimi i diskutimit në panel është të rrisë ndërgjegjësimin e publikut në lidhje me dhurimin e organeve dhe zhvillimin e transplantimit në vendin tonë.Përveç Presidentit dhe […]