Day: 28 Nëntor, 2020

SOT JANË REGJISTRUAR 1022 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 60723, 680 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 41 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 3127 teste, dhe 1022 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në: Shkup-463, Kumanovë-30, Dibër-6, Shtip-28, Prilep-68, Tetovë-29, Strugë-21, Veles-47, Manastir-48, Ohër-28, Kavadar-26, Gostivar-66, Gjevgjeli-4, Strumicë-26, Kriva Pallankë-7, Radovish-4, Krushevë-2, Koçanë-12, Probishtip -5, Demir Hisar-1, Makedonski Brod -5, Pehçevë-1, Valandovë-2, Vinicë-2, Delçevë-7, Kratovë-1, […]