Day: 29 Nëntor, 2020

SOT JANË REGJISTRUAR 820 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 61543, 895 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 32 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 2019 teste dhe janë regjistruar 820 raste të reja të Covid-19 në: Shkup-279, Kumanovë-49, Shtip-39, Prilep-15, Tetovë-42, Strugë-33, Veles-19, Manastir-58, Ohër-24, Kavadar-34, Gostivar-37, Gjevgjeli-25, Strumicë-25, Kriva Pallankë-6, Radovish-7, Koçanë-15, Probishtip-10, Demir Hisar-2, Makedonski Brod -1, Pehçevë-3, Berovë-14, Valandovë-11, Vinicë-6, Delçevë-15, Kratovë-3, Sveti Nikolë-15, […]