Day: 1 Dhjetor, 2020

NË REPARTET INFEKTIVE NË VEND PO TRAJTOHEN 846 PACIENTË ,KA SHTRETËR TË LIRË

Gjatë 24 orëve të kaluara në Qendrat Covid në spitalet në të gjithë vendin, është raportuar se gjithsej 846 pacientë pozitivë dhe të dyshuar për koronavirus po trajtohen.Sipas raporteve të spitaleve që arrijnë në Ministrinë e Shëndetësisë në baza ditore, 77 pacientë pozitivë dhe të dyshuar për KOVID-19 janë të hospitalizuar në spitalin e Manastirit. […]

NË QENDRAT COVID NË SHKUP GJATË 24 ORËVE JANË HOSPITALIZUAR 56 PACIENTË,GJITHSEJ JANË DUKE U TRAJTUAR 489 PACIENTË TË DYSHUAR DHE TË KONFIRMUAR ME COVID-19

Gjatë 24 orëve të kaluara, 56 pacientë të rinj janë hospitalizuar në Qendrat Covid në Shkup për shkak të ndërlikimeve nga koronavirusi. Gjithsej 489 persona të dyshuar dhe të konfirmuar për KOVID-19 po trajtohen në repartet e sëmundjeve infektive në kryeqytet. Në 24 orët e fundit, gjithsej ka pasur 34 pranime në klinikat interne dhe […]