Day: 28 Dhjetor, 2020

SOT JANË REGJISTRUAR 296 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 81721 ,511 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 18 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 1253 teste, dhe 296 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në: Shkup-90, Kumanovë-19, Dibër-9, Shtip-13, Prilep-23, Tetovë-14, Strug;-9, Veles-16, Manastir-9, Ohër-15, Kavadar-12, Gostivar-4, Gjevgjeli-7, Strumic;-17, Kriva Pallanka-4, Radovish-1, Koçanë-3, Probishtip-1, Demir , Hisar-2, Valandovë-3, Vinicë-2, Delçevë-1, Sveti Nikolë-2, Kërçovë-2, Resnje-9, Negotinë-9. Sot, […]

SOT JANË REGJISTRUAR 530 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 81425 ,538 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 26 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 1999 teste  dhe janë regjistruar 530 raste të reja të Covid-19 në: Shkup-229, Kumanovë-37, Shtip-10, Prilep-37, Tetovë-5, Strugë-13, Veles-14, Manastir-24, Ohër-28, Kavadar-32, Gostivar-13, Gjevgjeli-9, Strumicë-18, Kriva Pallankë-7, Radovish-4 Krushevë-1, Koçanë-5, Demir Hisar-1, Pehçevë -8, Berovë-2, Valandovë-3, Vinicë-2, Kratovë-3, Sveti Nikolë-1, Kërçovë-4, Resnje-8, Negotinë-12. […]